Testing Java-Script

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kahvi lopussa, päiväkirjaa ja kehitysmaa-mietteitä.

Kahvipurkki oli taas lähes tyhjillään, eikä edes retki-laatikosta löytynyt jämiä.  Sekoitin siis tuota "Isännän Sumppi", konjakin makuista kahvia purkin jämiin ja sillä selvisin yhden illan.  Sittten menin vartavasten kauppaan ja ostin; 4.60 € purkki!  Muistan, että joitakin päiviä sitten jätin ostamatta juuri tuon hinnan takia.  Joku meinaa nyt muutamassa päivässä tienata lottopotin verran rahaa suomalaisten kustannuksella.  '

Ehkä ne ovat tienanneet sitä aiemmin kehitysmaiden kustannuksella.

Minulla on selaimessa auki http://www.tumblr.com/explore   Täällä voi liittää www-sivuja omaan suosikkikokoelmaansa ja toivoa, että ihmiset ryhtyvät seuraamaan kokoelmaasi.  Tai voi itse seurata muiden keräämiä kokoelmia eri aloilta.  Ihan kiva systeemi ja vie ajatukset hetkeksi pois normaalikuvioista.
http://www.yahoo.com/   Liityin jäseneksi tännekin, kaikenlaista materiaalia elämän eri aloilta.  Kirjautuminen tapahtuu Googlen tunnuksella muutamassa sekunnissa automaattisesti.  Ja verkko toimii hyvin , ja sitä on oikeastaan ilo päivittäin käyttää, tosin käyttö pitäisi rajoittaa 4 tuntiin.

http://blogs.aljazeera.net/live/africa/libya-live-blog-may-4  Seuraan Libyan tapahtumat päivittäin uusiutuvasta blogista ja vielä yksityisten viestejä Twitterin kautta.  Uutissivustona näin aamulla tuo Huffington post on aika kiva.  Ja kahvit ja pientä syöpöttelyä pitää konettaessa olla.  Jahas, onko sämpylät lopussa?  Ei sentään.  Ne olivat vain piiloutuneet hyllyn perille ja päättäneet homehtua siellä.  Siis lihapiirakka puoliksi ja pannulle.  Joo... ei ole terveellistä.
Päälle aurinkosalaattia, kun meidän kauppa ei myy Forssan kaalipurjosalaattia.  Sitä pitäisi käydä ostamassa erikseen Prismasta ja samalla on kai ostettava Canon Powershot 210-kamera, kun tämä  IXUS 90-IS kertakaikkiaan tiputtaa kaikki osansa ja on sotkenut linssinsä pahasti.

Ja hieman rasittavia nämä päivät veneen kanssa ovat, kuten blogista näkyy.

Ja Osama bin Laden on siis tapettu, maailma on hieman parempi paikka.  Ja nyt niillä taitaa vihdoinkin olla aikaa puuttua terrorismin syihin ja tehdä maailmasta hieman oikeudenmukaisempi ja parempi paikka.
Ja varmaan USA nyt vihdoinkin järjestää maailmankaupan niin, että se ei riistä kehitysmaita.  Niin, että kehitysmaat saavat oikeuden mukaisen osuuden raaka-aineiden tuotoista.

Saakoon kehitysmaat reilusti tuloja maailmankaupasta, kunhan vain minun kahvini ei kallistu.

Joku ehdotti, että blogaajat kirjoittaisivat teksteihinsä siihen käyttämänsä ajan.
Siispä:  Blogitekstin kirjoittamiseen käytetty aika: 27 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.