Testing Java-Script

maanantai 9. toukokuuta 2011

Kuulumisia ja luulemisia ja arkisten asioiden hoitoa

Kävin taas verkkopankissa.  Klikkasin Saunalahden sivulta laskuruudusta pankin logon ja pääsin nettipankkiin.  Ongelmaksi jäi se, että tämän yhden laskun maksamisen jälkeen putosin systeemistä pois. Painoin kai jotakin "aloitussivulle" nappia.  Kävin sitten erikseen maksamassa kaksi muuta laskua.  Ohjelmat toimi hyvin, moitittavaa jäi sikäli, ettei tilillä ollut saldoa enää kolmannen laskun maksamiseen. Tähän kohtaan ne voisivat panostaa hieman enemmän.
     Sain käytettyä noin 20  minuuttia enemmän aikaa kuin mitä olisi kulunut paperilaskuihin.  No, maanantaina kuoressa maksuun se viimeinen lasku.  Ja taas voidaan alkaa viettämään rahatonta alkukuukautta.

Ja RunoRuno http://runoruno.vuodatus.net/  kävin osallistumassa ja lukemassa.  Hienoa.

Auton katsastukseen on mentävä vaikka jakoavaimen kuva näkyy aloitettaessa....
Ja meni se läpi ongelmitta, vm 2001 Polo muistaakseni.  Ne näköjään haluaa, että minä ensikin vuonna tulen kiikuttamaan niille 100 Euroa.

Ja varmistusohjelma lykkää taas toista tuntia kamaa uudelle varmistuslevylle.  En yhtään ihmettele, että ihmisiltä katoaa ja hukkuu tiedostoja tässä Windows7% systeemissä.  Minä kaipaisin älykästä varmistus-ohjelmaa.   Nyt uskallan poistaa vanhemmalta levyltä vanhoja varmistuksia...

Leipä oli lopussa tämän äitienpäivä-viikonlopun jälkeen.  Lukemattomat autoilijat kävivät kääntymässä läheisen Prisma-tavaratalon pihalla.  Siellä olisi joku kulkukauppias kärryllään voinut nyt tienata melkoisen summan.

Helle hankaloitti oloa ensimmäisen kerran.  Minun on siis kokeiltava siirtymistä kevyempään helleajan ruokavalioon.  Makkarat ja rasvat pois ja kaali-Purjosalaatti yms tilalle.

Puhelinnumerot ja yhteystiedot järjestettävä.   GMail sisältää 66 yhteystietoa. Näistä osa on änkeytynyt sinne Picasa-valokuva-albumien kautta.   Siellä on mm. Hector ja Arja Saijonmaa yms.    Vanhassa puhelimessa on 86 nimeä ja numeroa.  Ilmeisesti minun pitää naputella kaikki nämä nyt tietokoneella GMailiin ja on poistettava vanhat.  Samalla ne pitäisi ryhmitellä....Joo.  Hirveen koukuttava homma, oikeen sormet syyhyää, että pääsis tekeen sitä.

Ja veneelle pitäisi viedä patjat, jotta voisi ottaa iltapäivätorkut ja unohtaa kaikki nämä huolet...

Ja uusi kamera ....  mutta tänään iltapäiväruuhkassa ei sitä viitsinyt lähteä hommaamaan.

Ja perhekeskusteluja käymme pikaviesteillä puhelin-tietokone välillä.  Se on ilmaista.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.