Testing Java-Script

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kuulumisia, vointeja, Amorella: meriselitys, uutisia ja oppimista.

Amorella pamahti karille; seuraus:     Syy: Oliko laivan uumenissa joukko ulkomaisia halpis-työntekijöitä hoitamassa sähköjohtoja?  Kuinka monta varajärjestelmää pitäisi laivassa olla? Monta! Myös käsikäyttö-mahdollisuus ohjaukselle.  Entä jos tämä haveri olisi sattunut äskeisten myrskyjen aikana? Olivatko laivayhtiön säästötoimet asiallisia?  Missä kaikessa on pihdattu?  Meriselityksen paikka siis ja sosiaalinen media saa jauhettavaa.  Pienissäkin veneissä varaudutaan juuri tällaisiin tilanteisiin; pysytellään kaukana karikoista.  Ahtaalla Tukholman väylällä se ei ole mahdollista.

Murheellinen kuva suomalaisesta yrityksestä; ainoa toimiva ja tuottava osa (viinanmyynti) lopetetaan. :)  Laiva irtosi onnellisesti karilta ja seilasi satamaan.

Kuulumisia: Lukemista, tietokonetta, Nexusta, Dartlang-ohjelmointikieltä.  Uutisia tulvii maailmalta:  Kiina pisti mönkijän, Jade Rabbit:in kuuhun.  Ihmisoikeudet, FreeChina ja maan eroosio-ongelmat ovat kuitenkin toisessa universumissa, tämän mahtivaltion saavuttamattomissa.
Venäjä on uhittelevan levoton; kuin koulupihan iso paha poika, joka tietää lopulta jäävänsä nörttien jalkoihin. Viisas olisi kiltti, hauska, iloinen ja yhteistyöhaluinen; tyhmän ainoa tie on loputon uhittelu. Tämä upea maa, sen ahkera, taitava, taiteellinen ja huumorintajuinen kansa olisi kyllä ansainnut itselleen hieman viiisaammat johtajat.  Surullista :(   Grustno :( Грустная вещь. Tietyt You-Tube videot kauhistuttavat:  Levoton, väkivaltainen, kansallismielinen  Putin-linja on aika vaarallinen.

Ukraina taistelee vapaudestaan, Tsemppiä!!  sitä tarvitaan: Hieno kansallislaulu:
 http://www.youtube.com/watch?v=bHzHlSLhtmM

Syyriassa Islamistien liittoutuma vahvistunut, se taitaa olla ainoa keino syrjäyttää Assadin murhaajakopla.  Olkoon sitten niin; Nämä eivät ole kaikkein tiukemman linjan ajajia; kunhan ISIS ja AlQaida pidetä sivussa.  Kova homma syyrialaisilla kukistaa Assad, Venäjä, Iran, AlQaida, ISIS ja Libanonin Hizbollah.  Suomen Talvisodan veroinen urakka, mutta ehkä ne pystyvät siihen.
Kairossa ja Jerusalemissa lunta, Syyrian pakolaisilla on kova talvi edessä teltoissaan.

USA yrittää kerätä jättipottia selvittämällä Syyrian kemialliset aseet ja Iranin ydinaseet pois kirjoista.  Pirun kanssa vaan on paha neuvotella; Obama antoi pikkusormen pirulle ja luulee saavansa vastalahjaksi koko käden.

Joulutunnelmaa oli kaupungilla, kävimme glögikierroksella.  Kamppi, Forum, Aleksanterinkatu, Senaatintori... ihmiset olivat joulumielellä ja kaikkialla mahtui kuitenkin kulkemaan.  Joulukadun valaistus ei just silloin ollut päällä.  Lucia-mummojen kulkue kuulemma oli ollut... :)

Tampereella oli mellakoita, kuten Helsingissä 100 vuotta sitten; Linnan juhlat.. Mellakoitsijoilla sattoi olla oikeat ajatukset yhteiskunnan epätasa-arvosta, mutta keinot olivat idioottimaisen vääriä. Sikäli he olivat oikeassa paikassa, että aidan takana oli ihmisiä, jotka ovat olleet tekemisissä veroparatiisi-rahojen kanssa.   Nouseekohan tuosta porukasta joskus joku järki-ihminen?  Pitkä on matka.  Riemurasia teki tosi hauskan videon poliisien hevosten "rynnäköstä" ja onnettoman kundin maassa istumisesta.  Hahhaa!!

Verkko: hidasta.. osa siitä pikkukoneella voi johtua yhteensopimattomista Java-ohjelmista.
Lentiksessä on 5 viikon tauko; soittoharjoituksia kaksi kertaa viikossa blues-kundien kanssa.

Ilmat ovat olleet kutakuinkin suosiollisia: Kävely kaduilla on ollut helppoa. Veneen pressuja olivat tuulet vain hieman irrotelleet.  Lahti oli kerran ollut kevyessä riitteessä ja nyt oli parin laiturin välissä kevyt jääpeite. Kaunissaaressa Vuosaaren edustalla oli ollut vielä kolme ihmistä, kuulemma. Kämppäretkille en ole vielä joutanut, en oikein rantojakaan tai kaupunkia kiertämään.

Viikon päästä mennään jo kohti valoisampia aikoja. Aika hyvin selvitty tähän asti ajo- ja kävelykelien puolesta.  Elikkä hyviä jatkoja vaan kaikille ja anteeksi tämä jaarittelu :)
Kaffea lisää, ulkona valaistuu jo.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.