Testing Java-Script

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Aamu ja päivä Twitterissä, mitä Twitteriin oikeastaan kirjoitetaan?


Yön aikana on Twitter-linjalleni, kahdelle eri tunnukselle tullut yleensä n. 30-40 viestiä.  Maapallon toisella puolella on keskustelu käynyt vilkkaana.  Tarkistan aamulla nämä viestit ja sitten yleensä kirjoitan itse jotakin.  Huomenta ja hyvää yötä vilahtelevat tässä vaiheessa ruudulla.  TweetDeck:istä näitä termejä olisi helppon seurata.  Nyt on niin kiire, ettei sitä ehdi seuraamaan.

EtanaTikun profiiliin kirjoitin tänään mm.
Maailman toimivin esine on lattiarätti. Uskomaton teho, kätevyys, eikä petä koskaan. Halpa, uusiutuva, pestävä, kohentaa kuntoa. #Design

Vautsi! #Saarioinen, iso tumma Karjalanpiirakka. Entistä laihempi, nyt myös molemmista päistään. :( #Nälkä #Ruoka

Kemppinen listasi hienoimmmat disainit; Ykkönen on hakaneula. Kakkonen on puinen lyijykynä. Kolmonen on kalakukko. #Design

saaressa.blogspot.com/2012/04/kuritu… "Joukko artisteja kertoi kurissa kasvamisesta. päässeensä sen yli,  selviytyjiä. Monet ovat saaneet sielullensa vamman"

HeikLap-profiiliin kirjoitin;
 "Tapaninmyrskyt tekivät pahaa jälkeä, Espoonjokeen. raivaamassa.., joten reitin pahimmat tukokset on avattu" Melonta  


Näin pyhänä ihmiset heräilevät myöhään, nyt klo 8. ei kukaan seuraamistani ole vielä kirjoittanut.  ReTwiittaan vähän mielialani mukaan heidän juttujaan; nyt viimeksi on sellainen tunne, että kaikki jo seuraa kaikkia, joten ehkä keskityn omiin kirjoituksiini.  Arkisin vilkkain aika on ennen työhönlähtöä.  Nyt kun olen hakemassa muutosta Blogiin, ja ehkä yleensäkin elämään, niin minun on koko kirjoittaminen mietittävä uudestaa.  Kirjoitanko kirjan?  Vaiko mitä teen?  Katsotaan.  


Suomalaisten määrä Twitterissä kasvoi kai 100.000   250.000:een.  Ja tänä vuonna on kuulemma varsinainen laajeneminen sitten tapahtumassa.  
Twitterissä näyttää olevan se ongelma, että sen hakusysteemi ei oikein toimi.  Tagilla # kirjoittamiani ja merkkaamiani asioita ei tahdo löytyä.  Siksi tärkeät ja arkistoimisen arvoiset asiat on parasta kirjoittaa Google+ puolelle.  Siellä myös keskustelu on mahdollista.  Twitter on vain sellaista nopeaa huulen ja linkkien heittoa ja pikaviestittelyä.  Mutta Twitter on maailman nopein uutispalvelu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.