Testing Java-Script

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Etanatikku-blogi ei nyt jouda viettämään vuosipäiväänsä

Joskus näillä tienoin se alkoi... taisi olla jo aikaisemmin.  Yritin bloggerista katsoa, koska ensimmäinen blogaus oli, mutta en heti löytänyt.

Etanatikku on tasapainoillut purnaamisen ja kehumisen välillä.  Kiukusta tiedonjakoon siirtyminen tapahtuu portaatomasti, tärkeintä on usein ollut saada sanomansa lähtemään maailmalle; lukijamäärästä ei niinkään ole ollut väliä.  HAAVEENI tässä netti-järjestelmässä toki ovat paljon korkeammalla.

Seuraava vuosi... Jaa!  ruikuttamisen on jäätävä paljon vähemmälle, jotta tätä jaksaisi pitää.  Ja mikä, että ei jaksaisi.  Kyllähän tämän ajan/tilanteen/tekniikan/blogaajanelämän dokumentoiminen on kiintoisaa.  Enkä olisi muuten tavannut niin hienoja ja erikoisia ihmisiä, jos en olisi tätä blogia pitänyt. Etanatikku varmasti jatkaa tämän tikun sopimusajan verran.  Ja mikä, että ei senkin jälkeen.

Etanatikku kuvastaa heikointa mahdollista verkkoyhteyttä ja osaamatonta ihmistä, joka yrittää saada sanomaansa maailmalle.  Se kehittyy, tekniikka kehittyy, ihminen oppii, verkkoyhteydet mahdollisesti paranevat.  Tuotteet saattavat kehittyä, jos yleisö haukkuu niitä riittävästi.  Firmat voivat joutua muuttamaan toimnta-tapojaan, jos asiakkaat reagoivat kielteisesti.  Parempaan on pyrkimys.

Tähän vuosi-tilinpäätökseen pitään vielä palata erikseen.  Samoin minun pitää pelastaa kymmenisen blogitekstiä, jotka huuhtoutuivat kevätpuroissa suuressa Googlen kevätpuhdistuksessa.  Nyt on kiire lomalle, luontoon, ihmisiin, merille ja saariin.

Google Reader jaetut otsikot   Täällä jaan päivittäin kokoelman selaamastani verkko-aineistosta.  Sinäkin voit liittyä tänne ja jakaa haluamaasi aineistoa muille ja etsiä ihmisiä, jotka jakavat sinulle mieluista materiaalia.   Mukavia hetkiä verkon ja reaali-elämän parissa.
.

1 kommentti:

  1. Nuo syötteet, varsinkin valokuvat, näyttävät komeilta tuossa jaetut otsikot-linkissä. sitä voi leventää koko ruudun täyteen. En ole vieläkään ryhtynyt kunnolla tutustumaan, miten itse saisi. Oletan että pitää olla "virta", josta jakaa valittuja syötteitä. En ole ottanut selville, että onko kyse vain viimeisimmistä, mitä voi valita.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.