Testing Java-Script

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Uusia jaettuja otsikoita Google Readerissa, Kiinnostavaa katsottavaa verkosta.

Jukka Melarannan, Oppitori, jaetut otsikot Google Readerissa.  Onpa hieno valikoima.

Lomani aikana ilahduin kovasti, kun näin nämä sivut; Puhelimella selaaminen, kommentointi ja jakaminen oli vähän takkuista, mutta nyt pääsee kotikoneella vauhtiin, jos se vain kestää tämän helle-aallon.  Tuntuu nytkin käyvän aika kuumana.
    Tuosta linkistä nuo sivut pitäisi löytyä.  KIRJOITAN AIHEESTA VIELÄ LISÄÄ, JAHKA KERKIÄN. Jaan näitä otsikoita omissa jakamissani, jotta ihmiset löytäisivät nämä Jukan jakamat aineistot ja ryhtyisivät seuraamaan häntä.  Tarkoitus ei siis ole kähveltää kunniaa näistä hienoista sivustoista.  ALKUERÄISEN JAKAJAN NIMI ainakin ennen ilmestyi näissä jaetuissa otsikoissa.
     Parasta asiassa oli se, että joku upea ihminen oli jo kirjoittanut aiheesta ohjeiston, joten minun ei tarvinnut vaivautua.

1 kommentti:

  1. No, kattelin pitkään Etanatikussa upeita aineistoja ja ajattelin opetella itsekin tekniikan. Ei se sitten niin kovon vaikeata ollutkaan. Netissä on tosiaan todella hienoja juttuja. Tämä tekniikka, jonka vasta täältä opin, on helppo ja antoisa. Tuollaiset itse kootut jaetut linkit hakkaavat upeudellaan melkein minkä tahansa lehden. Minulla on ollut hieman maaninen Oppitori-vaihe nyt päällä jo 2,5 vuotta. Tuntuu etten enää keksi, tämä oli hyvä lisä. Minä kyllä kiitän Heikki Lappalaista kovasti.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.