Testing Java-Script

torstai 17. huhtikuuta 2014

Kuulumiset, kulumiset ja mitä on jäänyt käteen talvesta 2013-14?

Laiskaki virkoo lauantaina. Jos ei ennen, ni ehtoolla.  Minä virkosin talven jälkeen keväällä telakalla.  Talvi on mennyt täysin tietokone-hommissa, enimmäkseen Dart ohjelmointiahttps://www.dartlang.org/samples/  Täältä näkee esimerkki ohjelmia.  Paljon opittua, paljon olen takerrellut pieniin ongelmiin, jotka ovat väistämättömiä kehittyvissä systeemeissä. Odotan suuria tältä kieleltä; ohjelmoinnin taito on yksi tärkeitä tekijöitä nostaessamme suomea ns. lamasta.  Siksi tähän kieleen kannattaa tutustua; uudella kielellä on monta etua puolellaan; voi välttää ne sudenkuopat, joihin edelliset kehittäjät ovat sortuneet; ja tehdä kaikista rakenteista suorempia.  

     Verkko ja tietokoneet ovat... no toimineet.  Hitaus ja tilanpuute ovat kroonisia ongelmia, ajankäyttö samoin ja ehkä myös takertuminen kaikkeen hauskuuteen ja sosiaalisiin palveluihin.  

     Ulkoilu, liikunta ja reippailu... vähä ehkä alikanttiin menneet, mutta jotenkuten on kunnossa pysytty.  Ruokailun suhteen tahtoo aika helposti mennä pelkkään kaiviin ja tokkuraisuutta tuottavaan ruokaan... ja sitten väsymys painaa... hahhahhaa!  

      Blogeja en ole joutanut paljoa lukemaan... harmittaa.. anteeksi... G+ ja Twitter ja...  maailman huolestuttavat tapahtumat.... Venäjä hyökkäämässä Krimille ja Ukrainaan ja minnekä seuraavaksi...

     Ja mitä on kulunut?  elettyä, huumaavaa elämää, laulettu, soitettu ja ryypättykin on, ja käteen on jäänyt hienoja muistoja, niitä lisää!   Mie en itteeni nälässä pidä, enkä itteäni surulla ruoki.. (ainakaan pitkään). 
     Siis terveiset ja hyvää vointia kaikille: eläkäähän, ja olkaa mukana maailman ja oman itsenne muuttamisessa.  
Muistakaa: joka päivä voi muuttaa ainakin yhden asian.  Ja jos urakka on ylivoimainen, niin aina voi tehdä ainakin yhden asian. 
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.