Testing Java-Script

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Blogit ja Blogaajat, tilannekatsaus ja ajatuksia

Oppitori -blogissa oli artikkeli aiheesta; blogaaminen, kuvat, mainokset,  kommentointi...
http://saaressa.blogspot.com/2012/03/bloggaajan-huomioita.html
Käykää katsomassa ja kommentoikaa  :)

Itse olen todellakin keskittynyt niin vahvasti Dart-ohjelmoinnin opiskeluun (Nyt 60% vaiheessa), että en ole joutanut kirjoittamaan.  Blogikatsauksen pistän tässä pian ja jonkun teknisen esittelyn ja kuulumisia voisi myös kirjoitella.  Paljon pitäisi tätä blogia siivota, linkkejä tarkastella yms.

Blogaajilla on oma maailmansa; blogiystävät, lukijat, omat blogit joita luetaan.  Se maailma on läheinen, tuttu ja ystävällinen.  Eikä siitä kaikilla ole tarve sen ulommaksi mennä.  Blogeissa kerrotaan usein läheisistä, kotiin ja ympäristöön liittyvistä asioista jotka tavallaan laajentavat elämää, tuovat siihen toistavan, kerronnallisen lisän.

http://www.ennenvanha.fi/todista-ettet-ole-robotti  täällä kirjoitus kommentoinnin turvasanasta.

Google+ olisi blogaajille oivallinen lisä,  ja kannustan ihmisiä liittymään siihen järjestelmään.
http://googleplussa.blogspot.com/  täältä löytyy ohjeita!
Ajatuksia, vinkkejä sekä neuvoja Google+ käyttäjille!
Blogin pitoon G+:sta saisi uuden, yhdistävän kerroksen.  Olisi kiva selata sellaista sivustoa, jossa on helposti luettavissa monen blogaajan juttuja ja keskustelua aiheesta.  

Bloggerin puolella ei työkaluissa ole juuri nyt tullut mitään kovin uutta, langaton verkko takkuaa entisen lailla ja ilma ankea; ei ainakaan tänään mitään kuvattavaa.  Mutta kirjoituksia tippuu harvakseltaan ja talven ankeuden selättämisessä blogeilla on ollut tärkeä tehtävä!  Kevättä kohden!
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.