Testing Java-Script

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Terveisiä Takkiraudalle

PIG IRON TAPPED OFF THE FURNACE OF THE IRONMISTRESS    Googlen käännös: 
Harkkorauta KIERTEYTETTY OFF uuniin IRONMISTRESS  


http://takkirauta.blogspot.com/ Olen jo muutaman kuukauden ajan seurannut  reipasta pakinointia.  Aika moniin ajatuksiin voi samaistua, reippaita, rautaisia mielipiteitä täältä tulee.  Mistress, Johtajatar, pistelee ketään säästämättä tekstiä tulemaan.  Ja näistä mielipide-blogeista tämä on rautaisin.  Melkeinpä pienellä pelolla tätä välillä seuraa; mitähän sieltä taas tulee.  Toivottavasti hän ei minun vähäpätöiseen blogiini kiinnitä huomiota.
Verbaalista pyrometallurgiaa jo vuodesta 2007.  Jaa:  Minä olen kerran tällä palstalla kirjoittanut sitä ilmiötä vastaan, että joku seurassa puhuu antamatta muille suunvuoroa.  Itsekin tarvittaessa osaan päästellä juttua, mutta tässä seurassa voisin joutua tuppisuuksi.  Vuolauden kauhistelun lisäksi jäisin tässä ihailemaan tietomäärää ja asian monipuolisuutta.  Mutta kyllä tässä seurassa varmaan korvat soisi ja pää humisisi!   
Entäpä logiigga ja tekstien rakenne?  Tekstien tarkempaan analyysiin tarvitsisin kynän ja paperia ja puoli tuntia.  Mitään näistä kolmesta minulla ei oikeastaan ole.  Etanatikun konttori on julistautunut paperittomaksi, eilen tosin sain yhden mainoskynän apu-lehdeltä, mistä kiitoksia ja kaffeakin tarttee ehtiä juomaan.  
Laitanpas nyt välillä pannun tulelle.  -2.5 astetta.  2.5 mittaa 4 Dl.  
http://takkirauta.blogspot.com/2011/01/soturikoodi.html  Hienoa analyysia ritareista samuraihin ja siinä sivussa muihinkin yhteiskuntaluokkiin.  
     talouseliitillä ei ole minkäänlaista eettistä koodia, 
Hyvää analysointia, lukijan vihjeen perusteella.  hei, uskaltaisinkohan minä esittää jotakin artikkelia?  Mutta aika pitkiä nuo jutut ovat, ihan kaikkiin ei jaksa syventyä.  Oma vikani; ajatusmaailmani on liian hajanainen ja rauhaton, minulla ei ole werantaa.      Ehkä näiden kirjoitusten sävyksi voisi määritellä terävän ja iskevän, niillä näyttää aika usein olevan selvä, (ja hyvin ansaittu) kohde.  Olisi kiintoisaa päästä seuraamaan jonkun tekstin syntyprosessia; syntyvätkö ne siltä istumalta, vai onko runko etukäteen luonnosteltu. 
http://takkirauta.blogspot.com/2010/12/hyokkays-ilman-etenemista-on-huono.html
Kiinnostuin tästä Saksa-Neuvostoliitto, Barbarossa artikkelista.  Sotatiedettäkin hän ehtii analysoimaan.  
Takkirauta on kaunis kukkanen Suomen blogipellossa.  
Ruukinmatruunalla on paljon lyhyitäkin, iskeviä ajatelmia, joita mielikseen lukee.   Mutta aika hurjan määrän tekstiä hän tuottaa.  
 Kävin nuorena miehenä kurkistamassa pajanäkymiä.  Suomi-Valimo oli ennen siinä teollisuuskadun poikkikadulla.   Oho!  Nyt siellä on Telegatan.  It-aikaa eletään.  
Masuuneita taitaa Helsingissä olla vähän, mutta onneksi on Ruukinmatruuna.  
Ja ahjon hehkussa sanat syntyvät. 
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.