Testing Java-Script

tiistai 28. syyskuuta 2010

Paarmat Tee-Se-Itse, tappava ansa paarmoille, tienaa rahaa ja jaa osa siitä hyväntekeväisyyteen

Lähteestä etanatikku:  Kuinka tapan 100 ilkeää isoa paarmaa parissa tunnissa ja kuinka jalostan sen rahaa tuottavaksi keksinnöksi, josta rahasta jaan sitten sopivan summan Suomen Unicef-Yhdistykselle.  

Kerran mökille tuli niitä isoja nopeita paarmoja, joita ei millään saanut kiinni.  Surisivatkin pelottavasti.  Kai ne tulivat näin loppukesästä maantien lämmintä väylää myöten läheisiltä maatiloilta.  Kuistilla olo kävi pian mahdottomaksi.  Automme (vaimon auto), oli auringossa, avasin siitä pari ovea.  Viiden minuutin kuluttua takaikkunalla oli pörisemässä kymmenen paarmaa avuttomana.  Tapoin ne.  Ja sitten uudestaan.  Sain tunnissa tapettua satakunta tuollaista paarmaa.  Jos hattuhyllylle olisi laittanut jonkun kärpäspaperin kaltaisen, niin paarmat olisivat varmaan takertuneet siihen ja kuolleet hiljalleen.  
Tämä jalostetaan toimivaksi tuotteeksi seuraavasti, noudattaen sitä periaatetta, että paarmoilla on luonteva taipumus sukeltaa lämpimän esineen, esimerkiksi lehmän vatsan alle.

Tehdään metallista lämpöä keräävä kilpi, esim. 1 m2, siihen reunat ja pari koloa, joista paarmat pääsevät alle.  Lasi, tai muovi, johon paarmat jäävät.  Sen eteen tai alle liiskauslaite tai kärpäspaperi tai vastaava.
Laite sijoitetaan lämpimään paikkaan paarma-aikaan.  Sitten ryhdytään nauttimaan kesästä.

Oletko sinä keksijä?  Tai rakentaja?  Onko sinulla työpaja?  Onko sinulla kykyä jalostaa tämä keksintö hyödylliseksi?  Tee se!  Tai oletko kunnanisä joka haluaa mainostaa omaa kuntaansa Suomen Ensimmäisenä Paarmavapaana kuntana.  Esimerkillisenä lomapaikkana.
Valtiovalta voisi mielestäni hoitaa tämän asian tuholaistorjunnan nimissä.  Paarmat ovat yhtälailla tuholaisia kuin rotat, hiiret ja puhelinmyyjät  ;)  .  Ensi kesään mennessä varmaan saamme useita ideoita ja valmiita ratkaisuja tästä tuotteesta.  Ehkä meille on siis tulossa suuri helpotus suomalaiseen mökkielämään.
Ja olisi kiva saada helpotusta myös laitumilla oleville kotieläimille.  

Kun olet jalostanut tämän keksinnön hyödylliseksi, perusta rahoilla säätiö, jonka tuotto lahjoitetaan Suomen Unicef-Yhdistykselle.

Näppärä ihminen tekee omalle mökilleen tällaisen, vaikka juuri vanhan auton katon puolikkaasta.  Jos teet sen, niin ilmoita myös tänne.  

Keksinnön yhteyteen laita linkki:  Etanatikku / Keksinnöt.

Kiitoksia paljon itseni ja koko Suomen kansan puolesta.
Valjastakaamme voimavaramme tämän ja muiden hyödyllisten, ihmisten elämää helpottavien keksintöjen tuottamiseen.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.