Testing Java-Script

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Senegal - Afrikka, joku sieltä kävi lukemassa blogiani

Jaa, joku kävi Senegalin lipun tuoden Blogissani.  En minä tiedä Senegalista mitään. Ja nyt minun on lupaukseni mukaan kirjoitettava siitä jotakin.  

Senegalilla on hieno jalkapallojoukkue laittaa MM-kisoihin.  Maa on kai jonkun pitkän joen ympärillä oleva kapea valtio.  Oliko se se?  Lipunkin tunnistin vain kun klikkasin sitä ja ohjelma kertoi.  En tiedä Senegalista yhtään enempää kuin Senegalilainen tietäisi Suomesta.  Ja olisi huijausta käydä Netistä katsomassa.
Luulen, että Euroopassa vaeltaa paljon nuoria Senegalista, varmaan he saavat paljon hienoja asioita aikaan ja vievät saamaansa oppia kotimaahansa.
Esim. keskustan musiikkikirjastossa on aina paljon afrikkalaisen syntyperän omaavia henkilöitä netteilemässä.  He ovat havainneet nettiyhteyksien kätevyyden.

Vai olikohan tämä blogini kävijä vain joku Suomalainen, joka on Senegalissa matkoilla.  Mene ja tiedä... Mutta en sitä tee;  täällä minä olen, istun enkä tiedä, voin ainoastaan arvailla.  Jos Sinä, joka kävit blogissani Senegalin lipun tuoden FlagCounteriini, niin käypä uudestaan ja kerro, kuinka löysit blogini.

Tervetuloa Blogiini lukemaan, Senegalin asukkaat.   Ja tsemppiä Senegalille ja koko Afrikalle.  Koettakaa pärjätä siellä kuumassa, kuivassa ilmastossanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.