Testing Java-Script

lauantai 23. lokakuuta 2010

Piirustuskilpailu; Etanatikku-blogi tarvitsee PALKIN teksteihinsä. Osallistu!

Tarvitsen koristepalkin verkkoyhteyksiä käsitteleviin teksteihini.  Enkä itse osaa piirtää, siispä turvaudun lukijoiden apuun.  Palkin olisi oltava kooltaan näiden tekstien levyinen ja korkeudeltaan ainoastaan noin 4 rivin (3-5 ??) korkuinen.  Siis kutakuinkin tämän avaustekstin suuruinen.  

Sellainen olisi kiva lisä blogiin, piristäisi ja jäsentäisi tekstejä ja lukijat näkisivät heti, mistä aiheesta on kysymys.  Tämän piirroksen olisi kuvastettava nettikäyttäjän vaikeata tietä tiedon tavoittelussa.  Oma ajatukseni, jota osallistujien ei toki tarvitse ottaa huomioon, polisi, HUPS, piti kirjoittaa, että olisi se, että palkki kuvastaisi tätä blogia ja sisältäisi ainakin seuraavat elementit:
MAJAKKA TAI MUU OPASTINLAITE, ESTEITÄ, SUO, LAMMIKKO TAI VASTAAVA, NETTITIKKU, NOPSA-NIMINEN ETANA TAIVALTAMASSA KOHTI TIETOA JA MUUTA ASIAANKUULUVAA.
Palkkiin voi luonnollisesti laittaa oman puumerkkinsä, kuten kaikkiin taideteoksiin.
Uhkauksena esitän sen, että jos lukijat eivät toimita riittävän hienoa PALKKIA, niin joudun sen itse piirtämään ja siitä sitten saavat lukijat osakseen esteettistä kärsimystä vuosien ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.